A környezettudatosság mellett szintén kiemelt fontossággal van jelen a mindennapjainkban a társadalmi felelősségvállalás. A megváltozott munkaképességű emberek munkahely teremtésében, a munkahelyekre történő be, illetve visszajutásában magunk is tevékenyen részt veszünk. Egyrészről az általunk gyártott papírtasakok fülragasztásánál megváltozott munkaképességű munkavállalókat, foglalkoztatunk

másrészről az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvánnyal karöltve útjára indítottunk egy kezdeményezést, mely a „Helping hands, Helping bags” mozgalom keretein belül, cégeknek, vállalatoknak, üzletláncoknak ad lehetőséget a segítségnyújtásra.

A segítségnyújtás formája pedig a következő

  • Az Önök által használt, általunk gyártott papírtasakokra, megtartva az önök formai és színvilágát, de kihasználva a redőben lévő szabad felületet, elhelyezésre kerülne a „Helping hands, Helping bags” logója és mondanivalója, mellyel a vásárlók tudtára adjuk, hogy „e termék megvásárlásával hozzájárul a megváltozott munkaképességű emberek munkahely teremtéséhez”
  • Az egész oldalas „Helping hands, Helping bags” mintájú papírtasak túloldalára, reményeink szerint egy nívós csapat egy tagjaként felkerülve, ahol további reklámfelületet, és a mozgalomhoz való csatlakozással nagyobb társadalmi megbecsülést is kap az üzletük. Ezeket a termékeket az Alba Mentor Alapítvány a saját és társszervezetei felületein is hirdeti és árusítja, valamint a rendezvényeiken is jelen van és a mozgalmat népszerűsíti.